PROGRAMMA’S

 

Niet volledig tot bloei komen is onnatuurlijk. En pijnlijk. Het gaat knellen vroeg of laat. Nature at Work is er voor ambitieuze, zelfbewuste professionals en ondernemers die op zoek zijn naar een duurzame doorbraak. Die bereid zijn om onder ogen te zien wat ze maskeren of waar ze hun hele leven lang al handig om heen manoeuvreren. Mannen en vrouwen die willen leven naar hun ware natuur om zo hun impact te vergroten.

Er zijn 3 manieren om met mij te werken. 

De meest laagdrempelige is door je aan te melden voor mijn nieuwsbrief. Zo nu en dan ontvang je dan een aantal prikkelende vragen of tips die je aan het denken zetten. Ook kan je naar Nieuws & Inspiratie op mijn website. Daar vind je filmpjes en blogs voor relevante kennis of voor gewoon een glimlach. 

Dan is er een light versie om live met mij te werken. Met de Buitenkans in een kleine groep ga je met mij een dag de natuur in. Met je eigen vraag of met een groepsthema gaan we struinen en help ik je om met behulp van de natuur je eigen wijsheid aan te boren.

En dan is er het ECHTE werk.

Dan werk ik  1 op 1 met je. Dit kan tijdens een eendaagse, die ik de VIP Experience noem. In één volle dag zoomen we in op jouw patroon. Die komt meestal al snel op tafel zodat je er wat mee kan. Dat gebeurt dan ook op een VIP dag, je maakt direct concrete stappen. Velen zijn je voorgegaan. Kijk maar eens wat er over gezegd wordt.  

Je kan ook  1 op 1 in een wat langer traject met mij werken. Dat heet een Corridor. Je gaat op reis met mij als gids en padwijzer. Gedurende een half jaar werken we samen aan het realiseren van jouw verlangen op gebied van werk en leven. Dat betekent ook dat we een diepgaand onderzoek doen naar jouw gevoelens, overtuigingen die wat minder aan de oppervlakte liggen en juist daarom een grote impact op je leven hebben. Lees maar eens wat ervaringen. Het gaat tijdens de Corridor over de relatie die je hebt met jezelf, én hoe je je vrij kan voelen in relatie met anderen. Werk- en thuis situaties zijn ingang voor verandering en groei. 

VIP EXPERIENCE

Gaat er in je leven heel veel goed, maar staat er toch iets tussen jou en dat echte gevoel van voldoening? Ik help je om niet-effectieve patronen te doorbreken zodat je meer vanuit je ware natuur kunt acteren. Met dit intensieve programma van 1 dag garandeer ik inzicht en verandering.

BUITENKANS

Heb je een vraag die al een tijd speelt in jouw leven? Sta je voor een pittige keuze? Wil je stil staan bij jezelf om te reflecteren en inspiratie op te doen? Dan is dit een buitenkans. In een natuurlijke omgeving creëer je beweging en doe je nieuwe inzichten op zodat je weer verder kunt.

CORRIDOR

Wil je op een natuurlijke manier meer impact realiseren en leven naar je volle potentie? Met de Corridor ga je 6 maanden intensief met jezelf aan de slag. Je gaat verdiepen en verankeren om daadwerkelijk handen en voeten te geven aan de verandering die jij wenst te realiseren in je leven.

NATURE TRAIL

Deze bijzondere 9-daagse leiderschapsreis naar Zuid-Afrika geeft je focus, rust en zingeving. Je leert jezelf diepgaand kennen door de verbinding aan te gaan met de wilde natuur. Aan het einde van de reis maak je bewuste keuzes op het gebied van werk, leven en je gezondheid.

Agenda

Buitenkans 2024: maak een afspraak op 0653744214 en we ontmoeten elkaar op jouw favoriete natuurlokatie. we werken 1 op 1 of je neemt je team mee.

 

Jet Holshuijsen

SCHRIJF JE IN VOOR LICHT ONTREGELENDE TIPS & PRIKKELENDE VRAGEN

OP MAAT

Alle programma’s kunnen Incompany op maat en ook in het Engels worden aangeboden.

CONTACT

Bel: 06 53 74 42 14
Mail: info@natureatwork.nl