VIP Experience
Gaat er in je leven heel veel goed, maar staat er toch iets tussen jou en dat echte gevoel van voldoening? Met de VIP Experience help ik je om niet-effectieve patronen te doorbreken zodat je meer vanuit je ware natuur kunt acteren. Met dit intensieve programma van 1 dag garandeer ik inzicht en verandering.
Deze VIP Experience is voor ambitieuze, zelfbewuste professionals die toe zijn aan een versnelling in hun ontwikkeling. Je kent jezelf, hebt al de nodige programma’s doorlopen, maar wordt achtervolgd door een hardnekkig patroon in denken en doen. Iets wat je tot op heden nog niet gelukt is om te tackelen. Dat gaan we aanpakken. We maken de blinde vlek zichtbaar en creëren een doorbraak.
PROGRAMMA
 

Stap 1. Recht naar de kern
Het is tijd voor het echte, eerlijke verhaal. Waar loop je tegenaan? Wanneer? In gesprek met elkaar leggen we de pijnpunten bloot aan de hand van concrete voorbeelden.

Stap 2. Kosten- & batenanalyse
Wat maakt dat je het patroon in stand houdt? Wat levert het je op? Je gaat reflecteren op jezelf en je gedrag. Daar nemen we alle tijd voor.

Stap 3. Jouw realiteit (her)vormen
Om de inzichten van de dag te verankeren maken we een actieplan op drie niveaus: voor je relatie met jezelf, voor je relatie met anderen, en voor de plek die je in de wereld wilt innemen.

De VIP Experience vindt plaats in en rond kasteel Oud-Poelgeest te Oegstgeest. Tijdens deze dag van 9.30 uur en 17.00, krijg je mijn volle 100%. Wat ik van jou vraag is commitment en vertrouwen. En lef. De VIP Experience is er namelijk niet voor iedereen. Je moet bereid zijn om je oncomfortabel te voelen. Met ruim 20 jaar ervaring als coach, counselor en trainer van persoonlijke leerprocessen weet ik snel tot de kern te komen. En dat is ook precies waar het deze dag om gaat.

 

De VIP Experience kost € 1950,00 ex BTW.

Ben je toe aan een doorbraak en wil je meer weten over de VIP Experience? Ik beantwoord graag al je vragen tijdens een vrijblijvend Zoomgesprek

ERVARINGEN

Annemarie Kas

“Zit je vast en weet je even niet hoe het verder moet? Jet is het beste wat je kan overkomen. Met haar scherpe intuïtie en rake vragen heeft ze zó door waar het wringt.”

Hanneke van Nistelrooij

“Een ontzettend goede en fijne VIP dag gehad met topcoach Jet Holshuijsen. Hele mooie inzichten gehad. Kan het iedereen aanraden die echt de diepte in wil gaan.” Hanneke van Nistelrooij

Agenda

Buitenkans 2024: maak een afspraak op 0653744214 en we ontmoeten elkaar op jouw favoriete natuurlokatie. we werken 1 op 1 of je neemt je team mee.

 

Jet Holshuijsen

SCHRIJF JE IN VOOR LICHT ONTREGELENDE TIPS & PRIKKELENDE VRAGEN

OP MAAT

Alle programma’s kunnen Incompany op maat en ook in het Engels worden aangeboden.

CONTACT

Bel: 06 53 74 42 14
Mail: info@natureatwork.nl

Kennismaken
Wil je gevoel krijgen bij mij en mijn aanpak? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend skypegesprek!