BUITENKANS
Ben je op zoek naar helderheid in de gekte waar je nu in zit? En weet je niet zo goed wat je daar in nodig hebt? Of worstel je al een tijdje met een vraag die speelt in jouw leven, maar weet je niet zo goed WAT die vraag dan is? Hoe fijn is het dan dat er iemand met je mee kan kijken op die plekken waar je het zelf niet meer ziet?

In de Buitenkans kijk ik met je mee naar jouw blinde vlekken. Welke chaos creëer jij voor jezelf? Wat zijn de thema’s waar je mee worstelt en hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat je jezelf niet verliest in het proces waar je in zit?

Of je nu een ambitieuze ondernemer bent die werkt aan zijn imperium of dat je een belangrijke management functie vervult -al dan niet in de rol van moeder ;), er rust veel verantwoordelijkheid op jouw schouders. Een verantwoordelijkheid die je van de buitenkant gezien prima lijkt te dragen, maar die diep van binnen aan het schuren is. Het loopt niet meer zo vanzelf als dat voorheen ging en je lichaam geeft allerlei signalen af: zo gaat het niet meer. Maar wat er nu precies aan de hand is en wat je er aan kunt doen is je niet helemaal duidelijk. Wel dat er iets moet veranderen.

Waarom dan deze Buitenkans?
Omdat de Buitenkans je de mogelijkheid biedt helderheid te scheppen in de wirwar van dilemma’s, gedoe en energieslurpers. Je gaat in groepsverband, met volop 1-op-1 aandacht, met jezelf aan de slag. De Buitenkans helpt jou om op een laagdrempelige manier in een dagdeel helder te krijgen waar het schuurt en wat de thema’s zijn waar je de komende tijd aandacht aan wil geven. Je loopt naar buiten met nieuwe inzichten voor je eerstvolgende stap of keuze die je te maken hebt.

De investering voor deze dag is een symbolische 99 euro en kan het begin zijn van een duurzame transformatie en investering in jezelf. Als je tot hier gelezen hebt dan voel je wel of dit is wat je moet doen of niet.

Hoe werkt dat dan zo’n Buitenkans?
Na aanmelding stuur ik je een voorbereidende vragenlijst, zodat ik een beeld krijg waar je op dit moment staat met je vraag (ook als je dit zelf eigenlijk nog niet zo goed weet).

Ik nodig je uit op 20 maart, bij mij op het Kasteel in Oud-Poelgeest, en we gaan op een cut the crap manier direct de diepte in met elkaar.

Is dit precies waar jij op dit moment behoefte aan hebt? En wil je gebruikmaken van deze Buitenkans om een dag samen met mij te werken aan een thema dat voor jou belangrijk is? Mail me dan op jet@natureatwork.nl.

Misschien ken jij iemand voor wie dit ook een Buitenkans is? Je kan ‘m ook cadeau doen! Wie gun jij een stap in zijn of haar ontwikkeling?

Let op: De eerstvolgende Buitenkans is op 20 maart 2020. Meld je snel aan want er is plek voor maximaal 10 personen. 

ERVARINGEN

Marielle Kappetein

“Schitterende dag gehad olv Jet die de dingen zo raak ziet. En je vakkundig door de natuur heen leidt en je ogen opent voor al dat moois wat de natuur je te geven heeft!”

Karin v L

“Ik heb tot in mijn vezels genoten en mijzelf opgeladen aan alle schoonheid en levenslust die ik in de natuur en bij de mensen heb ervaren.”

Agenda

Buitenkans 2020:  alle data geannuleerd tot nader order i.v.m. Corona maatregelen

Natuurlijk leiderschap met paarden groep 2019: 6 december 2019, 10 januari , 7 februari, 6 maart, 3 april

Natuurlijk leiderschap met paarden

2020: Data in najaar volgen

Sterkte aan al mijn huidige en potentiële klanten in deze Corona tijd. Hou je hoofd koel en blijf scherp. Zie mijn blogs voor tips of schrijf je  hieronder,in het gele blok, in voor  de laatste updates van Inspiratie & Nieuws.

SCHRIJF JE IN VOOR LICHT ONTREGELENDE TIPS & PRIKKELENDE VRAGEN

OP MAAT

Alle programma’s kunnen Incompany op maat en ook in het Engels worden aangeboden.

CONTACT

Bel: 06 53 74 42 14
Mail: info@natureatwork.nl

Kennismaken
Wil je gevoel krijgen bij mij en mijn aanpak?

Meld je dan nu aan om een afspraak te maken voor een vrijblijvend skypegesprek!