BUITENKANS
Heb je een vraag die al een tijd speelt in jouw leven? Sta je voor een pittige keuze? Wil je gewoon weer eens stil staan bij jezelf om te reflecteren en inspiratie op te doen? Dan is dit een buitenkans. In een natuurlijke omgeving help ik je om beweging te creëren en reik ik je nieuwe inzichten aan zodat je weer verder kunt.

In een groep van maximaal 8 personen gaan we de natuur in. Met behulp van ondersteunende opdrachten struin je tussen de bomen, over velden en langs watertjes. Je laat je verrassen door wat je tegenkomt. Misschien verdwaal je een beetje, maar juist dat brengt je vaak op de mooiste plekjes met verrassende uitzichten en inzichten. Onderweg zijn er momenten waarop we samen komen, inzichten en ervaringen uitwisselen en elkaar een stap verder helpen. Aan het eind van de dag heb je letterlijk beweging gecreëerd en heb je meer inzicht in jezelf met een concreet actieplan voor een volgende stap.

Wat neem je mee? Jezelf in de eerste plaats en verder een rugzak met een flesje water, lunch, verrekijker (als je die in je bezit hebt), fotocamera, wandelschoenen, (eventueel) regenkleding, een plastic zak (om op te zitten).

Voor de Buitenkans betaal je € 245,00 ex BTW.

De eerstvolgende Buitenkans is op 15 maart 2019.  Meld je snel aan want er is plek voor maximaal 8 personen!  

ERVARINGEN

Marielle Kappetein

“Schitterende dag gehad olv Jet die de dingen zo raak ziet. En je vakkundig door de natuur heen leidt en je ogen opent voor al dat moois wat de natuur je te geven heeft!”

Karin v L

“Ik heb tot in mijn vezels genoten en mijzelf opgeladen aan alle schoonheid en levenslust die ik in de natuur en bij de mensen heb ervaren.”
BUITENKANS VOOR TEAMS
De Buitenkans is ook zeer geschikt als teamdag. Elkaar beter leren kennen, moeizame patronen doorbreken en elkaar weer makkelijker vinden in de samenwerking. In een ongedwongen setting midden in de natuur wordt het een stuk gemakkelijker om van en met elkaar te leren.

Agenda

Buitenkans 2019: 1 november, 13 december

Natuurlijk leiderschap met paarden: 6 december 2019, 10 januari , 7 februari, 6 maart, 3 april

SCHRIJF JE IN VOOR LICHT ONTREGELENDE TIPS & PRIKKELENDE VRAGEN

OP MAAT

Alle programma’s kunnen Incompany op maat en ook in het Engels worden aangeboden.

CONTACT

Bel: 06 53 74 42 14
Mail: info@natureatwork.nl

Kennismaken
Wil je gevoel krijgen bij mij en mijn aanpak?

Meld je dan nu aan om een afspraak te maken voor een vrijblijvend skypegesprek!