BUITENKANS
Ben je op zoek naar helderheid in de gekte waar je nu in zit? En weet je niet zo goed wat je daar in nodig hebt? Of worstel je al een tijdje met een vraag die speelt in jouw leven, maar weet je niet zo goed WAT die vraag dan is? Hoe fijn is het dan dat er iemand met je mee kan kijken op die plekken waar je het zelf niet meer ziet?

In de Buitenkans kijk ik met je mee naar jouw blinde vlekken. Welke chaos creëer jij voor jezelf? Wat zijn de thema’s waar je mee worstelt en hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat je jezelf niet verliest in het proces waar je in zit?

Of je nu een ambitieuze ondernemer bent die werkt aan zijn imperium of dat je een belangrijke management functie vervult -al dan niet in de rol van moeder ;), er rust veel verantwoordelijkheid op jouw schouders. Een verantwoordelijkheid die je van de buitenkant gezien prima lijkt te dragen, maar die diep van binnen aan het schuren is. Het loopt niet meer zo vanzelf als dat voorheen ging en je lichaam geeft allerlei signalen af: zo gaat het niet meer. Maar wat er nu precies aan de hand is en wat je er aan kunt doen is je niet helemaal duidelijk. Wel dat er iets moet veranderen.

Waarom dan deze Buitenkans?
Omdat de Buitenkans je de mogelijkheid biedt helderheid te scheppen in de wirwar van dilemma’s, gedoe en energieslurpers. Je gaat in groepsverband, met volop 1-op-1 aandacht, met jezelf aan de slag. De Buitenkans helpt jou om op een laagdrempelige manier in een dagdeel helder te krijgen waar het schuurt en wat de thema’s zijn waar je de komende tijd aandacht aan wil geven. Je gaat naar buiten voor nieuwe inzichten voor je eerstvolgende stap of keuze die je te maken hebt.

De investering voor deze dag is een symbolische 99 euro en kan het begin zijn van een duurzame transformatie en investering in jezelf. Als je tot hier gelezen hebt dan voel je wel of dit is wat je moet doen of niet.

Hoe werkt dat dan zo’n Buitenkans?

Na aanmelding stuur ik je een voorbereidende vragenlijst, zodat ik een beeld krijg waar je op dit moment staat met je vraag (ook als je dit zelf eigenlijk nog niet zo goed weet). Samen met een groep van max 5 personen gaan we de natuur in. Met behulp van ondersteunende opdrachten struin je tussen de bomen, over velden en langs watertjes. Met een briesje door je haren geef je ruimte aan wat er binnen in jou gezien en gehoord wil worden. Onderweg zijn er momenten waarop we samen komen, inzichten en ervaringen uitwisselen en elkaar (wellicht) een stap verder helpen. Je leert je eigen wijsheid ontdekken en vertrouwen. 

Is dit precies waar jij op dit moment behoefte aan hebt? En wil je gebruikmaken van deze Buitenkans om een dag samen met mij en de natuur te werken aan een thema dat voor jou belangrijk is? Mail me dan op jet@natureatwork.nl.

Misschien ken jij iemand voor wie dit ook een Buitenkans is? Je kan ‘m ook cadeau doen! Wie gun jij een stap in zijn of haar ontwikkeling?

ERVARINGEN

Marielle Kappetein

“Schitterende dag gehad olv Jet die de dingen zo raak ziet. En je vakkundig door de natuur heen leidt en je ogen opent voor al dat moois wat de natuur je te geven heeft!”

Karin v L

“Ik heb tot in mijn vezels genoten en mijzelf opgeladen aan alle schoonheid en levenslust die ik in de natuur en bij de mensen heb ervaren.”

Agenda

Buitenkans 2024: maak een afspraak op 0653744214 en we ontmoeten elkaar op jouw favoriete natuurlokatie. we werken 1 op 1 of je neemt je team mee.

 

Jet Holshuijsen

SCHRIJF JE IN VOOR LICHT ONTREGELENDE TIPS & PRIKKELENDE VRAGEN

OP MAAT

Alle programma’s kunnen Incompany op maat en ook in het Engels worden aangeboden.

CONTACT

Bel: 06 53 74 42 14
Mail: info@natureatwork.nl

Kennismaken

Wil je gevoel krijgen bij mij en mijn aanpak?

Meld je dan nu aan om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek via zoom