JET HOLSHUIJSEN
Ik ben Jet Holshuijsen. De vrouw achter Nature at Work. Al meer dan 20 jaar begeleid ik transformatieprocessen. Met mijn stevigheid, humor en helderheid ben ik in staat om de persoonlijke en professionele ontwikkeling van zelfbewuste mannen en vrouwen een nieuwe impuls te geven.
Je vindt in mij een ervaren en gepassioneerde coach en facilitator die doorpakt. Een confronterende, maar ook sensitieve spiegel die tot de kern gaat. Daarnaast ben ik een ervaringsdeskundige. Ik ken de struggles en ik weet inmiddels ook hoe het voelt als zelfsabotage geen vat meer op je heeft. Het maakt een vitaliteit en energie in je los waardoor alles zoveel gemakkelijker gaat.

“Ik geef jou het beste van mezelf zodat jij het beste uit jezelf kan halen.”

Een bijzondere ervaring in de wildernis van Zuid-Afrika bracht mij ertoe om in 2014 twee grote passies, de natuur en persoonlijke ontwikkeling, met elkaar te verbinden in Nature at Work. De natuur is een belangrijke inspiratiebron voor mij en ondersteunt de impact van mijn werk. Het mooie aan de natuur vind ik dat alles er mag zijn, dat alles zijn functie heeft en met elkaar samenwerkt. Om dit te ervaren hoef je niet ver weg te gaan. Buiten zijn zorgt voor een versnelling in je leerproces en maakt het makkelijker om contact te maken met je ware natuur.

Wil je meer lezen over mijn achtergrond? Lees dan hier mijn persoonlijke verhaal.

Agenda

Buitenkans 2024: maak een afspraak op 0653744214 en we ontmoeten elkaar op jouw favoriete natuurlokatie. we werken 1 op 1 of je neemt je team mee.

 

Jet Holshuijsen

SCHRIJF JE IN VOOR LICHT ONTREGELENDE TIPS & PRIKKELENDE VRAGEN

OP MAAT

Alle programma’s kunnen Incompany op maat en ook in het Engels worden aangeboden.

CONTACT

Bel: 06 53 74 42 14
Mail: info@natureatwork.nl

Kennismaken

Wil je gevoel krijgen bij mij en mijn aanpak?