CORRIDOR

Wil je op een natuurlijke manier meer impact realiseren en leven naar je volle potentie? Tijdens de Corridor ga je 6 maanden intensief met jezelf aan de slag. Je gaat verdiepen en verankeren om daadwerkelijk handen en voeten te geven aan de verandering die jij wenst te realiseren in je leven.
Ben jij die zelfbewuste professional met hart voor de zaak die zichzelf dreigt te verliezen in de dynamiek en veeleisendheid van het werk? Krijgen mensen vooral jouw stoere, succesvolle kant te zien, maar niet jouw sensitiviteit en kwetsbaarheid? Ga je confrontaties te hard aan of vermijd je ze juist? De Corridor helpt je jouw patronen te herkennen, te doorbreken en tot een duurzame verandering te komen. In deze leergang sta jij helemaal centraal. Ik ben gedurende zes maanden je gids en stok achter de deur. Samen bepalen we jouw einddoel en stippelen we de routekaart uit. Aan het einde van de rit weet je welke richting jouw pad op gaat en wat je te doen staat om moeiteloos je doelen te bereiken.
HET PROGRAMMA

In dit intensieve en gevarieerde programma van zes maanden ga je aan de slag met jezelf om te verdiepen en te verankeren. Jouw persoonlijke thema is het vertrekpunt van deze leergang en staat gedurende het hele programma centraal. De Corridor is een individueel programma ondersteund door twee dagen in groepsverband met verrassende leervormen. De combinatie van individuele aandacht en het leren van en met anderen en met gelijkgestemden geeft een enorme versnelling aan je leerproces.

Elke Corridor maken we op maat, afgestemd op jouw leervraag en leerthema’s.

Dit mag je verwachten:
√ Individuele intake 
√ coachingsgesprekken (ochtend, middag of avond )
√ eventueel een dagdeel in groepsverband
√ Tussentijdse leeropdrachten
√ Afrondend gesprek 

De kosten van de Corridor zijn vanaf € 3950,00 ex BTW.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Ik beantwoord graag al je vragen tijdens een vrijblijvend Skypegesprek!

Agenda

Buitenkans 2024: maak een afspraak op 0653744214 en we ontmoeten elkaar op jouw favoriete natuurlokatie. we werken 1 op 1 of je neemt je team mee.

 

Jet Holshuijsen

SCHRIJF JE IN VOOR LICHT ONTREGELENDE TIPS & PRIKKELENDE VRAGEN

OP MAAT

Alle programma’s kunnen Incompany op maat en ook in het Engels worden aangeboden.

CONTACT

Bel: 06 53 74 42 14
Mail: info@natureatwork.nl

Kennismaken
Wil je gevoel krijgen bij mij en mijn aanpak?

Meld je dan nu aan om een afspraak te maken voor een vrijblijvend skypegesprek!