NATURE TRAIL
Deze 9-daagse leiderschapsreis naar Zuid-Afrika is er voor mensen met een missie. Voor onverbeterlijke wereldverbeteraars die de verbinding aan willen gaan met zichzelf, de natuur en het grotere geheel. Aan het einde van de reis maak je bewuste keuzes op het gebied van werk, leven en je gezondheid om jouw unieke en duurzame bijdrage te kunnen leveren aan deze wereld.
Met deze Nature Trail ga je buiten de gebaande paden en uit je comfortzone. Een Nature Trail in Zuid-Afrika betekent slapen onder de sterren, ’s nachts wachtlopen en back to basic. Je verbindt je met je eigen wijsheid en ontdekt waar je kracht zit en wat jij nodig hebt voor jouw ontwikkeling. Voor velen is dit een onvergetelijke en life-changing experience!
HET PROGRAMMA
Het programma bestaat uit 9 dagen Zuid-Afrika met 5 dagen trail onder begeleiding van de bezielde begeleiders van de Wilderness Leadership School gevolgd door 4 dagen integratie in andere schitterende natuurgebieden in Zuid-Afrika. Dit mag je verwachten:

Intakegesprek
In een intakegesprek verken je met de facilitator de vragen: Wie ben ik? Waar sta ik? Wat wil ik? We bereiden je mentaal en praktisch voor op dagen in de natuur en in het buitenland.

Nature Trail
We verblijven 5 dagen in de natuur. We slapen in eenvoudige tenten of onder de blote hemel. We bereiden zelf ons eten. Jouw enige bezit naast je persoonlijke verzorging is een schrijfboek en een pen. We brengen een persoonlijk proces op gang door wandelingen, reflectie en sharings. We leren delen vanuit het hart en luisteren vanuit het hart, zonder te willen oplossen of de dialoog aan te gaan. Tijdens de trail hebben de facilitators de rol ‘to hold the space’ en zijn zij beschikbaar voor individuele gesprekken en coaching.

Integratie
Bij de afsluiting en afronding van de Nature Trail besteden we aandacht aan de overgang naar je eigen leefwereld in Nederland. In de eerste 2 maanden na terugkomst in Nederland organiseren we een individueel evaluatiegesprek en evalueren we de leeropbrengst en vervolgstappen in een groepsworkshop.

Agenda

Buitenkans 2024: maak een afspraak op 0653744214 en we ontmoeten elkaar op jouw favoriete natuurlokatie. we werken 1 op 1 of je neemt je team mee.

 

Jet Holshuijsen

SCHRIJF JE IN VOOR LICHT ONTREGELENDE TIPS & PRIKKELENDE VRAGEN

OP MAAT

Alle programma’s kunnen Incompany op maat en ook in het Engels worden aangeboden.

CONTACT

Bel: 06 53 74 42 14
Mail: info@natureatwork.nl

Kennismaken
Wil je gevoel krijgen bij mij en mijn aanpak? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend skypegesprek!