NATURE AT WORK KOMPAS SESSIE 

Je eigen wijsheid als gids naar succes

Zegt alles in je al direct dat je dit moet doen?

Over de Nature at Work Kompas Sessie

Nature at Work zegt wat het doet. Je gaat leren vertrouwen op de eigen wijsheid die je van nature in je draagt. Jouw eigen wijsheid wordt het kompas voor keuzes in elke kwestie. 

Daarbij coach ik je met compassie op oude patronen en dingen die je hebt meegemaakt en die jouw ware pad nog in mist verhullen. 

De Kompas Sessie van anderhalf dagdeel maakt de weg voor je vrij.

Werkwijze

Omdat jij uniek bent, is geen enkele kompas sessie hetzelfde. Jouw unieke waarde als professional, je ervaring en je diepe verlangens bepalen jouw richting naar helderheid, rust, kracht en vertrouwen in de toekomst.

Ik put uit mijn rijke arsenaal van coaching methoden, -technieken en intuïtieve ervaring waarmee ik al honderden professionals en ondernemers heb geholpen om hun innerlijke kompas te vinden. 

Het maakt niet uit of ik je test of coach met DISC, management drives, insights, Voice Dialogue, RET of met andere management of communicatie methodieken.  

Ik doe wat nodig is.

Ik kijk altijd vanuit een systeembril naar jou en je talent. Mijn bronnen zijn naast jarenlange ervaring als trainer van groepdynamische en persoonlijke leerprocessen, de kennis uit de positieve psychologie, oosterse en westerse disciplines van communicatie en persoonlijk leiderschap.

De wijsheid van de natuur is belangrijk leermateriaal. Tijdens de coaching doe je een beroep op emotionele, mentale, fysieke en spirituele (zingeving) niveaus van waarnemen en bewustzijnsontwikkeling. Je zet praktische stappen op weg naar je doel om richting en betekenis te blijven geven aan je leven. 

Wat je kunt verwachten in de Nature at Work Kompas Sessie

Zoals de naam het al zegt, gaan we op zoek naar de kracht van jouw ware natuur.

  • We tunen anderhalf dagdeel in op waar het écht om gaat in jouw leven. Vaak heel verrassend en anders dan je denkt. 
  • We geven ruimte aan jouw natuurlijke zachtheid, waardoor je ontspannen in het leven komt te staan. 
  • Je ontdekt waarom je in werk, huizen, relaties of reizen nooit echt vond wat je zocht.
  • We vinden je natuurlijk ingebouwde kompas dat jou feilloos kan leiden bij belangrijke (en onbelangrijke) beslissingen in je leven en werk.
  • En je zult de kracht ervaren van een wonderlijke wandeling

Ervaringen 

“Ik ben rustiger en zelfverzekerder geworden” – Jillian de Wilde

“Jet weet wat je doel is voordat je dat zelf doorhebt”   – Alexander Pfeijffer

“Jet biedt precies op maat een unieke mix van kennis en bewustwording” – Laura Vis

“ Jet houdt haar ‘klant’ een spiegel voor en zorgt voor helderheid” – Jikke Zijlstra

“ Jet stelt vragen waardoor ik tot inzichten kom, die ik alleen niet kan vinden” -Natasja Hoex 

“Jet haalt met haar eigen zachtheid en rust ook bij jou kwetsbaarheid naar boven.” – Annemarie Kas 

“Jet gaf me licht en lucht om weer met grote stappen vooruit te gaan.” – Swen Pollen

“Dankzij Jet heb ik zelf antwoorden op mijn vragen weten te vinden.”  –  Marloes van Excel

Voor wie is de Kompas Sessie?

Het maakt niet uit of je een zelfstandig timmerbedrijf hebt, of een CEO bent die keiharde beslissingen moet nemen over honderden werknemers…

De moeilijkste en meest waardevolle confrontatie is de confrontatie met jezelf.

Nothing worth having comes easy.” 

– Theodore Roosevelt

De Kompas Sessie is voor jou als je:

  • openstaat voor je eigen waarheid
  • bereid bent je reflexen en patronen te onderzoeken
  • je niet bij de eerste de beste tegenslag laat ontmoedigen

En we beginnen niet helemaal bij nul.

De Kompas Sessie is voor ondernemende mensen die minimaal de kracht en wijsheid hebben om hulp te accepteren voor de transformatie naar een leven waarin je zelfvertrouwen uitstraalt. Niet omdat je net doet alsof, maar omdat je daadwerkelijk meer zelfvertrouwen voelt dan ooit.

Durf jij de ultieme confrontatie aan met jezelf?

En met mij?

Want reken er maar op dat ik je ‘van Jetje’ geef! 

Meld je hieronder snel aan voor de Kompas Sessie die je leven verandert.

LET OP: De normale investering voor een Kompas Sessie is €795 (dagdeel).

Maar als je het webinar “ontdek dekracht van je eigen wijsheid ” hebt gevolgd boek je jouw Kompas sessie met webinar voordeel en betaal je slechts €397,- exclusief btw

 

Geniet van je groei. Het is een natuurlijk proces.

Twijfel je nog?

Ja, allicht. Anders had je mijn Kompas Sessie niet nodig 😉

Dit is de kip of het ei verhaal.

Pas ná de Nature at Work Kompas Sessie weet je hoe het is om met 100% zekerheid keuzes te maken, zowel persoonlijk als zakelijk.

Ik kan me dus goed voorstellen als je nog vragen hebt. 

Bekijk hieronder belangrijke vragen en antwoorden die je kunnen helpen de knoop naar persoonlijke transformatie door te hakken.

 

Vraag & antwoord

Q: Ik hou er niet zo van als mij wordt verteld hoe het zit. Ben jij er zo één? 

A: Ik ben geen goeroe maar een gids. Jij blijft altijd de deskundige van je eigen innerlijk. Natuurlijk zal ik mijn eigen wijsheid en ervaringen met je delen. Maar omdat ik niet kan weten ‘hoe het zit’ met jou, ga ik je vooral veel inzichtgevende vragen stellen. En reken er maar op dat ik ook ontzettend benieuwd ben naar de antwoorden die jij gaat vinden. 

Q: Gaan we elkaar al vóór de Kompas Sessie persoonlijk ontmoeten? 

A: We spreken elkaar vooraf eerst via telefoon of Zoom.

Q: Kan ik in termijnen betalen?

A: De normale investering voor de Kompas Sessie van €795,- kun je in termijnen betalen. Voor deze aanbieding geldt betaling in 1 termijn. Stuur me een persoonlijk bericht als je denkt dat jouw situatie uitzonderlijk is.

Q: Ik vind het zwak van mijzelf dat ik mijn twijfel niet zelf kan doorbreken. Hoe kijk jij daar tegenaan? 

A: Het vraagt moed om jezelf onder ogen te komen. En die kritische stem ken ik zelf ook heel goed. Iedereen, zelfs de meest succesvolle ondernemers op aarde, hebben iemand nodig die kan dienen als spiegel voor hun blinde vlekken. Het getuigt juist van grootse kracht om de juiste hulp in te schakelen. Ik heb zelf ook altijd nog een coach die mij helpt groeien.

Q: Jouw sessies gaan diep zo te zien. Wanneer kan ik beter naar een psycholoog gaan?

A: Deze vraag is moeilijk te beantwoorden voordat ik je heb gesproken. Psychologen en coaches hebben overeenkomsten. Hun gemeenschappelijke uitgangspunt is het veranderen van gedrag met veel ruimte voor persoonlijke aandacht waarbij verschillende gesprekstechnieken kunnen worden toegepast.

Misschien kan ik je vraag het beste beantwoorden met een algemene definitie.

Een psycholoog

Een psycholoog is iemand die mensen helpt met psychische problemen en het verwerken van heftige problematiek. Vaak ga je naar een psycholoog als het niet lukt om zelf stappen te zetten en je functioneren in het dagelijks leven ernstig is verstoord. Een psycholoog helpt je doorgaans van een 1 naar een 6 in kwaliteit van leven.

Een coach

Een coach kan je helpen van een 4 naar een 10 te stijgen in kwaliteit van leven. Als je naar een coach gaat, heb je wel last van klachten waar je vanaf wilt, maar je voelt ook kracht om dingen aan te pakken. Typische kwesties waar mensen voor naar een coach gaan zijn: Stress, loopbaanvragen en levensvragen.

Q: Ben jij een therapeut?

A: Als fysiotherapeut en Psychosociaal Therapeut ben ik inderdaad therapeut. Met mijn ervaring kan ik oppervlakkig en zo diep werken als nodig.

€ Wil je meer zekerheid, rust en vertrouwen bij het maken van persoonlijke en zakelijke beslissingen?

Hoe meer vertrouwen je uitstraalt, hoe meer impact je zult hebben.”

Wacht niet langer, en meld je aan voor jouw richtingbepalende Kompas Sessie. Vaak kun je met 1 simpele juiste zakelijke beslissing je investering al dubbel en dwars terugverdienen.

Pak je kans, want je boekt de Kompas sessie nu via deze pagina van €1250,– voor slechts €1050,– (exclusief 21% BTW)

 

De enige spijt die je kunt krijgen is dat je te lang blijft wachten.

Ik kan geen gedachten lezen, alleen jij weet hoe het voor je zal zijn als er niets verandert.  

Tot snel.

Jet Holshuijsen