ANDEREN OVER MIJ

Natasja Hoex“Jij bent de vrouw met de meest mooie nieuwe perspectieven op dingen die ik ken! Daardoor zet je situaties in een heel ander licht en komen er dus oplossingen naar boven die ik anders niet had kunnen vinden! Je weet altijd hartstikke goede vragen te stellen, waardoor ik tot inzichten kom, die ik alleen niet had kunnen vinden.En je bent supergrappig! En ook nog eens heel lief en supporting🥰😍 ook al schuw je een tough love op zijn tijd ook niet. Precies de coach die mensen nodig hebben dus!” Natasja Hoex, samenwerkingspartner

Jillian de WildeIk ben bij Jet de Corridor gestart, omdat het mij niet lukte om bepaalde denk- en gedragspatronen doorbreken. Al bij het eerste gesprek was duidelijk dat Jet dingen heel anders benadert dan ik dat zou doen. Waar ik vooral mijn hoofd laat spreken, is Jet juist heel intuïtief. En dat is ook waarmee we -onder andere – aan de slag zijn gegaan. Onder andere, want we hebben tijdens de Corridor enorm veel verschillende dingen geraakt. Ik ben door de Corridor rustiger en zelfverzekerder geworden. Ik heb daarbij geleerd om meer te luisteren naar mijn intuïtie, zonder daarbij mijn hoofd te negeren, waardoor de keuzes die ik maak meer van mij zijn. Ik kan de Corridor bij Jet van harte aanbevelen.” Jillan de Wilde – Projectmanager CNB 

Laura VisMijn VIP experience met Jet heeft mij heel veel opgeleverd. Er was direct een goede klik met Jet. Ze is heel open en direct en zorgt ervoor dat ze tot de kern komt. Ze biedt een unieke mix van bewustwording en theoretische kennis die specifiek bij jouw situatie past. Ik beveel haar van harte aan!” Laura Vis – provincie Zuid-Holland

Alexandre PfeijfferWanneer je als professional realiseert dat de wereld verandert omdat jij kan veranderen en ben je op zoek naar de reden waarom je iedere keer tegen dezelfde zaken aanloopt? En wil je daar echt van af? Dan kan Jet je verder helpen. Met haar fijnbesnaarde sensoren is Jet in staat om de juiste inzichten te geven en die op een volwassen manier over te brengen. Daarbij kiest zij bewust een positie die het beste past om tot de noodzakelijke stappen te komen. Het gaat Jet vooral om het doel, jouw doel! Zij weet vaak al wat het doel is voordat je dat zelf doorhebt. :)” Alexander Pfeijffer – Scrummaster Agile KvK.nl

Annemarie Kas“Zit je vast en weet je even niet hoe het verder moet? Jet is het beste wat je kan overkomen. Met haar scherpe intuïtie en rake vragen heeft ze zó door waar het wringt. Ze is niet bang om je de waarheid te vertellen, maar doet dat opbouwend en met humor, dus van haar kun je het hebben. Het knappe van Jets manier van werken is vooral dat ze met haar eigen zachtheid en rust ook bij jou kwetsbaarheid naar boven haalt. Ineens ontstaat openheid, eerlijkheid en daarmee ruimte voor groei, zonder dat het al te soft wordt. En ze helpt je met heel concrete tips om die bewustwording en openheid vervolgens in je dagelijks leven en werk toe te passen. Ik ben haar nog elke dag dankbaar!”
Annemarie Kas, NRC Correspondent Zuidoost – Azië

Jikke Zijlstra“Jet is een ijzersterke, sprankelende en zeer ervaren coach. Door het stellen van de juiste vragen, houdt ze haar ‘klant’ een spiegel voor en zorgt ze voor helderheid. Ik kan haar zeer aanbevelen.”
Jikke Zijlstra, NOS

Boris Gooskens“Jet heeft mij bijzonder weten te inspireren. Ik heb bewondering voor de wijze waarop ze elke deelnemer van een groep met uiteenlopende leeftijden, ervaring en leerdoelen op een persoonlijke manier benadert. Hierbij gebruikt ze haar eigen stijl en schuwt ze de confrontatie niet. Tot slot weet ze op een prettige manier theorie aan praktijk te koppelen.”
Boris Gooskens, senior adviseur Rijnconsult

Marloes van Exsel“Jet was voor mij een zeer inspirerende coach die mij heel persoonlijk wist te benaderen en mij vol energie op zoek heeft laten gaan naar antwoorden op mijn vragen en naar mijn persoonlijke passie! Ik heb bij Jet coaching gevolgd toen ik op het punt stond een carrièreswitch te maken. Jet luistert erg goed en kon mij goed aanvoelen en doorgronden. Hierbij gebruikte ze ook de nodige humor. Ik kwam altijd vol energie terug van een coachingsessie en heb al snel een leuke nieuwe baan gevonden die écht bij mij past!”
Marloes van Exsel, Friesland Campina

“De eerste dagen in de wildernis van Pilansberg draaiden om in de (mijn eigen) natuur tot rust komen en mijzelf en mijn gewoonten met ‘frisse blik’ waarnemen. Het delen van onze ervaringen met elkaar in onze reisgroep heeft, door daar regelmatig met aandacht de tijd voor te nemen, heel veel gebracht. Ik heb tot in mijn vezels genoten en mijzelf opgeladen aan alle schoonheid en levenslust die ik in de natuur en bij de mensen heb ervaren. Ik heb er boven verwachting meer (hernieuwde) inzichten en energie van gekregen! Echt een aanrader!”
Karin, deelnemer Nature Trail ZA, november 2016

“Buitenkans is een dag om via de natuur in contact te komen met jezelf. Inspirerend en verrassend om op deze manier mijn karaktereigenschappen terug te ontvangen om vervolgens op zoek te gaan naar antwoorden. Jet is een zeer ervaren coach die de juiste vragen stelt om mij hierin te begeleiden.”
Jacqueline Weijers

“Jet heeft me laten voelen wie er de baas is over mijn agenda. Zij weet daarbij het persoonlijke en professionele met elkaar te verbinden, zij is de spreekwoordelijke spiegel geweest die ik nodig had. Dat heeft me licht en lucht gegeven om weer met grote stappen vooruit te gaan.”
Swen Pollen

“Ik heb het genoegen gehad om door Jet begeleid te worden. Wat mij betreft is ze een topfacilitator! Ze zorgt voor een goede sfeer binnen de groep en weet op een prettige manier mensen te confronteren met hun eigen gedrag. Jet is betrokken en open. Ze zorgt voor een goede balans tussen theorie en praktijk. Ik heb veel van haar geleerd. De feedback die ik van haar meegekregen heb, was erg nuttig. Ik merk dat ik nu anders naar mijn eigen functioneren kijk. Ik ben bewuster van mijn eigen invloed en hierdoor sterker. Jet, bedankt voor de inzichten!”
Miranda van Dijk, Rijkswaterstaat

“Bij Jet denk ik aan verbinden en resultaten boeken. Jet is een krachtige en hartelijke facilitator en (team)coach. Ze schakelt naadloos van taak en inhoud naar relatie (inclusief humor!) en terug. Jet confronteert of zet een vraagstuk door wanneer nodig. Zo helpt ze teams ontdekken waar ze voor staan; om grondiger uit te wisselen, elkaar beter te zien en verstaan. Om samen, met meer gemak resultaten te boeken.”
Vivian Bastiaensen, Trainer bij van Harte & Lingsma

“Jet is one of the most inspiring people I’ve ever worked with. She is an excellent facilitator/coach who is always searching for the best intervention for the person, the team or the situation she is working with. We worked together in a team development project and together we facilitated the team in finding its own succesful solutions. I loved to work with Jet because she is creative, honest, inspiring and most of all very much fun to be with.”
Natasja Hoex, De Teamcoach

Agenda

Buitenkans 2024: maak een afspraak op 0653744214 en we ontmoeten elkaar op jouw favoriete natuurlokatie. we werken 1 op 1 of je neemt je team mee.

 

Jet Holshuijsen

SCHRIJF JE IN VOOR LICHT ONTREGELENDE TIPS & PRIKKELENDE VRAGEN

OP MAAT

Alle programma’s kunnen Incompany op maat en ook in het Engels worden aangeboden.

CONTACT

Bel: 06 53 74 42 14
Mail: info@natureatwork.nl

Kennismaken
Wil je gevoel krijgen bij mij en mijn aanpak?

Meld je dan nu aan om een afspraak te maken voor een vrijblijvend skypegesprek!