SAMEN MET
Ik werk samen met andere ervaren collega coaches en facilitators die net als ik mensen en organisaties willen helpen om met meer voldoening, meer te realiseren.
Mirjam Rutten

Mirjam Rutten

Holistic Horseriding Instructor

Samen werken met Mirjam is een hele fijne ervaring. Zij heeft een enorme kennis van de paarden en van systemisch werken. Als start van een coachtraject schakel ik haar heel graag in. In een uur of twee liggen dan de thema’s panklaar op tafel. De paarden spiegelen op een natuurlijke wijze gedrag en intenties.
https://paardencoachaanzee.nl/

Natasja Hoex

Natasja Hoex

De Teamcoach

Sinds 2006 trekken Natasja en ik samen op om teams tot bloei te laten komen. Teamcoaching zit in haar DNA. Natasja is scherp en helder en verstaat de kunst om teams in zwaar weer naar stabiele wateren te loodsen. Met haar diepgang en tegelijkertijd luchtigheid is het een groot plezier om met Natasja samen te werken.
www.deteamcoach.nl
Wilderness Leadership School

Wilderness Leadership School

Nature Trail

Voor de Nature Trails werk ik samen met zeer ervaren en gepassioneerde gidsen van de Wilderness Leadership School.
“With exclusive access to the renowned iMfolozi Wilderness Area and other Wilderness Areas with no roads, no other tourists, no cell phones, you can be assured of a once in a lifetime experience that few people get to enjoy.”
www.wildernesstrails.org.za

Van Harte & Lingsma

Van Harte & Lingsma

Trainingsbureau

Ruim tien 10 jaar ben ik werkzaam geweest voor Van Harte & Lingsma en nog steeds ben ik als associé verbonden aan deze fantastische club mensen om samen met hen Incompany trajecten en  programma’s op basis van open Inschrijving te faciliteren en realiseren. Van Harte & Lingsma is voor mij een bron van liefdevolle (oud)collega’s en de plek waar ik mijn vakmanschap heb kunnen ontwikkelen.
www.h-l.nl

Agenda

Buitenkans 2024: maak een afspraak op 0653744214 en we ontmoeten elkaar op jouw favoriete natuurlokatie. we werken 1 op 1 of je neemt je team mee.

 

Jet Holshuijsen

SCHRIJF JE IN VOOR LICHT ONTREGELENDE TIPS & PRIKKELENDE VRAGEN

OP MAAT

Alle programma’s kunnen Incompany op maat en ook in het Engels worden aangeboden.

CONTACT

Bel: 06 53 74 42 14
Mail: info@natureatwork.nl

Kennismaken
Wil je gevoel krijgen bij mij en mijn aanpak?

Meld je dan nu aan om een afspraak te maken voor een vrijblijvend skypegesprek!