INCOMPANY

Nature at Work biedt MT begeleiding en leiderschapsprogramma’s op maat. Mijn jarenlange ervaring in vrijwel alle branches als leiderschapstrainer en (team)coach zet ik graag in om de impact, en daarmee het succes, van teams en individuen binnen organisaties te vergroten. Alle programma’s kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

Management Team Begeleiding

Je herkent dit vast wel: er is onvoldoende vertrouwen en commitment in de gehele organisatie. Werkafspraken zijn niet helder of worden niet nageleefd. Met als gevolg dat de resultaten eronder leiden.

En dat zelfde is helaas ook zichtbaar in het MT. Ook daar worden afspraken te vaak niet nagekomen. De besluitvorming en de samenwerking moet ook in jullie eigen team beter als de cultuurverandering waargemaakt moet worden. Het MT ligt onder het vergrootglas. 

Als je eerlijk bent, kan je het je niet veroorloven dat het wringt binnen het MT. Als jullie niet met een duidelijke koers en met één stem naar buiten communiceren dan worden de afdelingen nog minder bestuurbaar.

Jullie móeten echt die heikele onderwerpen bespreekbaar gaan maken. Over hoe je de ander ziet en wat je mist in de samenwerking. No more bedekken en ‘net alsof praatjes. Dat gaat de verandering die jullie willen absoluut niet waar maken.

Hoe zorg je er met elkaar voor dat het juiste gesprek gevoerd wordt? Hoe krijg je de handen op elkaar en komen alle belangen op tafel? Hoe zorgen jullie dat er meer besluitvaardigheid in het MT komt? Hoe gaan jullie elkaar aanspreken en het  gewenst gedrag laten zien? 

“Be the change you want to see”

Ik ga graag aan de slag om van jouw team een swingend en succesvol team te maken. Centraal in mijn aanpak staan eigenaarschap, persoonlijk leiderschap en de kwaliteit van interactie. Ik confronteer, maar creëer in de eerste plaats veiligheid. En er is ruimte voor creatieve werkvormen en de nodige humor. Afhankelijk van de grootte van het team, werk ik samen met andere ervaren collega-teamcoaches.

Met onderstaande organisaties heb ik samengewerkt als coach of teamontwikkelaar. 

CNB – AEGON- WILHELMINA ZIEKENHUIS ASSEN – ACHMEA- POSTCODE LOTERIJ – OXFAM NOVIB- PGGM – CNV – WAGENINGEN UNIVERSITEIT & RESEARCH – RIJKSWATERSTAAT – PROVINCIE ZUID-HOLLAND – MINISTERIE VAN DEFENSIE – GEMEENTE DEN HAAG – HEINEKEN – VAN HARTE&LINGSMA – NPM CAPITAL – TMF GROUP – T-MOBILE – NATIVE CONSULTING – GREENQ – DECIDO 

Agenda

Buitenkans 2024: maak een afspraak op 0653744214 en we ontmoeten elkaar op jouw favoriete natuurlokatie. we werken 1 op 1 of je neemt je team mee.

 

Jet Holshuijsen

SCHRIJF JE IN VOOR LICHT ONTREGELENDE TIPS & PRIKKELENDE VRAGEN

OP MAAT

Alle programma’s kunnen Incompany op maat en ook in het Engels worden aangeboden.

CONTACT

Bel: 06 53 74 42 14
Mail: info@natureatwork.nl

meer weten over maatwerk?