SAMEN MET

Ik werk samen met andere ervaren collega coaches en facilitators die net als ik mensen en organisaties willen helpen om met meer voldoening, meer te realiseren.

Elly Oude Elferink

Elly Oude Elferink

Ginger HR Consultancy

Met haar jarenlange internationale HR ervaring weet Elly zowel de waarde als de waardigheid van mensen in verandertrajecten te brengen. In Elly vind ik een gedegen, vriendelijke en sterke samenwerkings- en sparringspartner in teamontwikkelingsprogramma’s waarbij visie, missie en samenwerking op de agenda staan.
www.gingerhrconsultancy.nl

 

Natasja Hoex

Natasja Hoex

De Teamcoach

Sinds 2006 trekken Natasja en ik samen op om teams tot bloei te laten komen. Teamcoaching zit in haar DNA. Natasja is scherp en helder en verstaat de kunst om teams in zwaar weer naar stabiele wateren te loodsen. Met haar diepgang en tegelijkertijd luchtigheid is het een groot plezier om met Natasja samen te werken.
www.deteamcoach.nl

Yolande van Wijk

Yolande van Wijk

Commundo

Een vrouw die leerzame en zinvolle reizen organiseert. Met Commundo koppelt zij mensen aan vrijwilligersprojecten over de hele wereld. Yolande is een betrokken mens en coach. Haar oprechte liefde voor mensen van andere culturen over de hele wereld, maken dat zij voor mij de gedroomde partner is bij het organiseren van leiderschapsreizen waarin zowel natuur als maatschappij een rol spelen.
www.commundo.nl

Van Harte & Lingsma

Van Harte & Lingsma

Trainingsbureau

Ruim tien 10 jaar ben ik werkzaam geweest voor Van Harte & Lingsma en nog steeds ben ik als associé verbonden aan deze fantastische club mensen om samen met hen Incompany trajecten en  programma’s op basis van open Inschrijving te faciliteren en realiseren. Van Harte & Lingsma is voor mij een bron van liefdevolle (oud)collega’s en de plek waar ik mijn vakmanschap heb kunnen ontwikkelen.
www.h-l.nl

Wilderness Leadership School

Wilderness Leadership School

Nature Trail

Voor de Nature Trails werk ik samen met zeer ervaren en gepassioneerde gidsen van de Wilderness Leadership School.
“With exclusive access to the renowned iMfolozi Wilderness Area and other Wilderness Areas with no roads, no other tourists, no cell phones, you can be assured of a once in a lifetime experience that few people get to enjoy.”
www.wildernesstrails.org.za

Agenda

Buitenkans: 26 april, 12 juli 2019

 

SCHRIJF JE IN VOOR LICHT ONTREGELENDE TIPS & PRIKKELENDE VRAGEN

OP MAAT

Alle programma’s kunnen Incompany op maat en ook in het Engels worden aangeboden.

CONTACT

Bel: 06 53 74 42 14
Mail: info@natureatwork.nl

Kennismaken

Wil je gevoel krijgen bij mij en mijn aanpak?

Meld je dan nu aan om een afspraak te maken voor een vrijblijvend skypegesprek!