INCOMPANY

Nature at Work biedt teamcoaching en leiderschapsprogramma’s op maat. Mijn jarenlange ervaring in vrijwel alle branches als leiderschapstrainer en coach zet ik graag in om de impact, en daarmee het succes, van teams en individuen binnen organisaties te vergroten. Alle programma’s kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

TEAMCOACHING
Soms loopt het niet lekker in een team. Is er onvoldoende vertrouwen en commitment. Werkafspraken zijn niet helder of worden niet nageleefd. Met als gevolg dat de resultaten eronder leiden. Ik ga graag aan de slag om van jouw team een swingend en succesvol team te maken. Centraal in mijn aanpak staan eigenaarschap, persoonlijk leiderschap en de kwaliteit van interactie. Ik confronteer, maar creëer in de eerste plaats veiligheid. En er is ruimte voor creatieve werkvormen en de nodige humor. Afhankelijk van het onderwerp en de groepsgrootte werk ik samen met andere ervaren collega-teamcoaches.

Met onderstaande organisaties heb ik samengewerkt als coach of teamontwikkelaar. 

CNB – AEGON- WILHELMINA ZIEKENHUIS ASSEN – ACHMEA- POSTCODE LOTERIJ – OXFAM NOVIB- PGGM – CNV – WAGENINGEN UNIVERSITEIT & RESEARCH – RIJKSWATERSTAAT – PROVINCIE ZUID-HOLLAND – MINISTERIE VAN DEFENSIE – GEMEENTE DEN HAAG – HEINEKEN – VAN HARTE&LINGSMA – NPM CAPITAL – TMF GROUP – T-MOBILE – NATIVE CONSULTING – GREENQ – DECIDO 

Agenda

Buitenkans 2019: 1 november, 13 december

Natuurlijk leiderschap met paarden: 6 december 2019, 10 januari , 7 februari, 6 maart, 3 april

SCHRIJF JE IN VOOR LICHT ONTREGELENDE TIPS & PRIKKELENDE VRAGEN

OP MAAT

Alle programma’s kunnen Incompany op maat en ook in het Engels worden aangeboden.

CONTACT

Bel: 06 53 74 42 14
Mail: info@natureatwork.nl

meer weten over maatwerk?