‘Dit bespaart mij maanden!’, is een veelgehoorde uitspraak van deelnemers aan de VIP Experience.

Wat is nu de magische formule? Hoe kan één dag nou zo’n groot verschil maken? Ik leg het graag uit.

Al jaren begeleid ik mensen één op één bij hun vraagstukken. Het begon met de traditionele anderhalf à twee uur durende coachsessies. En dan 5 à 6 gesprekken zo ongeveer om de twee weken. Steeds vaker werden het dagdelen. Omdat ik al snel zag wat het voordeel was: doorpakken, verdiepen maar ook tijd creëren om even stil te zijn en alles te laten bezinken. Nu werk ik een hele dag intensief met iemand rondom een thema of specifieke ontwikkelvraag. De VIP Experience noem ik het. Omdat alles om jou draait op deze dag en je alle aandacht krijgt. Omdat het meer is dan coaching: de VIP Experience is een beleving.

Een dag de ruimte nemen voor jezelf is de eerste stap. De kluwen in je hoofd ontwarren, je open stellen voor jezelf en je behoeften een tweede. De VIP dag is opgebouwd als een drietrapsraket: naar de kern, naar het verlangen en hoe dit verlangen te realiseren. De vraag hebben we vooraf helder gemaakt. Dat geeft een scherpe focus voor de output van zo’n dag. Het succes van de VIP Experience komt voort uit de magie van gebundelde aandacht. Voor mij is het een feest om totaal geconcentreerd met iemands proces bezig te kunnen zijn. Om de juiste setting te creëren zodat er iets moois kan ontstaan. Het wonder van dat ene allesbepalende inzicht die de weg vrij maakt en zorgt voor een doorbraak. Vaak zijn er ontroerende momenten op zo’n dag. Het moment waarop iemand zijn of haar natuurlijke stroom ervaart. Dat er ineens wind onder de vleugels komt. Wannéér op de dag dat gebeurt is niet te voorspellen, maar dát het gebeurt is een garantie.

De VIP EXperience is er voor krachtige professionals in uitdagende rollen, die hun blinde vlekken onder ogen willen zien. Die ervoor kiezen om eerlijk te zijn tegen zichzelf en naar hun hart willen luisteren. Mijn rol? Ik luister, schud op, confronteer, raak en laat mij raken, ik spiegel, spiegel, spiegel. Net zolang totdat jij jezelf ziet. Ik ken geen dankbaarder werk dan dit. Nieuwsgierig geworden? Ik vertel je graag meer in een persoonlijk gesprek!